Kraaninspectie Nederland

2-kraaninspectieKraaninspectie Nederland is een gecertificeerde onderneming onder leiding van Dhr. Jan van Wijk en Dhr. Denis van Wijk en bied een breed pakket diensten; waaronder keuringen van hijs- en hefwerktuigen,bemiddeling, transport begeleiding en detachering kraanmachinisten. Tevens verhuren wij hijskranen en hijstellingen met de benodigde veiligheidiensten.

Budobouw

budo BudoBouw is een bewuste bouwer in kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Specialismes zijn traditioneel betonwerk, funderingsconstructies en herstel, tunnelbouw, complete staal- en betonskeletten (of combinaties hiervan ) en het leveren en monteren van prefab betonnen onderdelen met een KOMO- of productcertificaat.

Verhoeven Schilders

albertverhoeven Sinds de start in 1846 staat de Verhoeven Groep garant voor deskundige bescherming, restauratie en renovatie en opwaardering van uw pand. Nu, ruim 167 jaar na oprichting, zijn ruim 80 vakkundige schilders, glazeniers, restaurateurs, timmerlieden, stukadoors, betonconserveerders en houtrotdeskundigen binnen het landelijk opererende in Arnhem gezetelde bedrijf actief.

Tot de trouwe klantenkring behoren onder andere woningbouwcorporaties, overheden, hoteleigenaren en ketens, bedrijven en particulieren. Met grote vakkundigheid en kennis van historie en innovatieve oplossingen levert Verhoeven duurzaam resultaat op maat.

Beelen

1-beelenBeelen is een succesvol Nederlands bedrijf op het gebied van recycling, afvalinzameling, afvalcontainers, asbestverwijdering en sloopwerken. Het bedrijf heeft locaties door het gehele land om de klanten optimaal te bedienen.

Liquid Rubber

liquidrubber Liquid Rubber levert een hele reeks VOC- en oplosmiddelenvrije waterafdichtende producten op waterbasis die koud worden aangebracht met gebruik van een luchtloos sproeisysteem, roller of kwast. Deze vloeibare rubberen coatings harden uit tot een naadloos, volledig hechtend flexibel membraan dat het indringen van water voorkomt en beschermt tegen schade door water, UV en schadelijke chemicaliën.

Voor elk segment is een complete range beschikbaar: CreteSafe voor betonbescherming, SealRoof voor dakbescherming en MetalSafe voor metaalbescherming. Alle producten van Liquid Rubber zijn veilig voor werknemers en milieu en beschikbaar voor professioneel en industrieel gebruik ter bescherming van daken, beton- en metaalconstructies.

Brouwer Motor

3-brouwerAls officieel dealer van KTM en Husaberg, zijn wij gespecialiseerd is in KTM en Husaberg-Motorcross, Enduro en Supermotards met de bijbehorende accessoires.
Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten, die jouw passie delen en je met raad en daad kunnen ondersteunen.
Brouwer Motors voert onderhoud uit aan alle KTM en Husaberg motoren, maar draait ook voor andere merken haar handen niet om.

Jumbo Supermarkten

4-jumboJumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Daarbij blijven we aandacht besteden aan de wereld waarin we leven. Want we willen een goede buur zijn voor onze omgeving. Nu en in de toekomst.